I made this widget at MyFlashFetish.com.


Sunday, 17 April 2011

Are You Fanatic with Korean Drama?

      Assalammualaikum...hye semua~~


     Seperti tajuk dia atas...haha..mmg saya fanatik pun dengan drama korea nih..bgaimana pula anda? Ok..kat sini sya ingin share ngan korang semua tentang Korean Drama yg saya lyan selama beberapa tahun nie...hoho~~ byak yg sya nk listkan nieh..harap  korang yg membacanye tak bosan ea...kite enjoy jer...lyan..hehe...Nk start cmne nih? ok laa.saya cter ttg tajuk2 cter yg saya tgok nie dri A-Z...haha..walupun xdela sampai huruf Z un..hehe~drama yang ping 1st yg sya lyan....x lain x bkan...Boys over flower!! org lain lyan Winter Sonata ngan Full House dlu..tpi saya nie lain plak..haha..nk wat cmne~~ok laa..senang cter saya wat list je lah..hoho =]

Kat bawah nie antara koleksi-koleksi drama korea yang saya tonton...
Mesti di antara banyak2 yg saya tonton..anda juga menontonnya.. betul x?


You're Beautiful
Stairway To  Heaven
Full House
My Princess
Autumn In My Heart
Paradise Ranch
Dream High
Prince Hours
Princess Hours
My Girlfriend is a Gumiho
Marry me Mary
Coffee Prince
Cinderella's Stepsister
Personal Taste
Oh! My Lady
Formidable Rivals
My Love, My Family
Smile, Donghae

Boys Over Flower



    Ok... kat atas semua list drama yang saya dah habis tonton..sekarang ni saya tengah tunggu movie korea yg baru...hihi ~~mesti best giler laa... ok...sekarang saya nak listkan movie2 baru plak...Selamat Menonton...saya percaya yang movie ni takkan menghampakan penonton setia movie dan dram korea~~ hihi =] Fighting!!!



My Mini Black Dress movie trailer





You're My Pet movie trailer


Thanx semua sebab sudi meluangkan masa melawat blog saya dan membaca post2 saya.... semoga anda semua terhibur~~~ saranghae~~

























































No comments:

Post a Comment