I made this widget at MyFlashFetish.com.


Friday, 22 April 2011

The Best Songs Ever~~

Assalammualaikum...hello semua....

Hari ini sangatlah membosankan~~ so..saya banyak layan lgu korea ngan jepun je...hihi..then kat sini saya nak kongsikan ngan korang2 sumer..lagu2 yang menjadi pilihan saya sepanjang zaman...wakaka~~ ayat kencang tuh...haha..nak wat camne saya ni kan kpop lover...dah tak boleh nak dinafikan lagi..yer~~=) intro nyer di sini saya just listkan tajuk2 lagu yang saya minat je lah yer..kalu tulis panjang2 kan semak je..haha...PERINGATAN!! sesiapa yang tidak menyukai kpop...silalah ignore je ap yang ak post kali ini...hehe..tpi kalau nak bace jugak ap salahnyer..kan..kan..just nak share2 je minat saya ngan korang sumer..hoho~~


Senarai lagu Favourite Bona_lyaa ~~ :

1. 2PM - HeartBeat, I Can't ,I'll Be Back,Take Off



2. 2AM - Never Let u Go, To Her




3. B2ST/BEAST - Mystery, Take Care of My Girlfriend (Say No),Soom(Breath),Beautiful,Shock




4. SUPER JUNIOR - Sorry Sorry, Super Girl, Bonamana, No Other




5. FT Island - I Hope, Love Love Love,Satisfaction




6. CNBlue - Love, Intuition




7. TVXQ - WHY (keep ur head down) , Before u Go




8. MBLAQ - Y, Stay, One Better Day




9. SS501 - Love ya , Love like this




10. U-KISS - Without U , 0330, Man Man Han ni, Bingeul Bingeul




11. Big Bang - Lies, Number 1, With U, Tonight , Love song




12. Teen Top - Clap , Supa Luv




13. Infinite - Nothing's Over




14. IU - Good Day, A Rain Drop, The story only I didn't know, Marshmallow




15. Miss A - Bad Girl Good Girl, Breath




16. f(x) - La cha ta, Chu, NU ABO, Danger,Lollipop




17. Orange Caramel - A~ing , Magic Girl, Bangkok City




18. After School - Because of u , Bang!




19. KARA - Mister, Lupin




20. T-ARA - I Go Crazy, Yayaya, Bo peep bop peep bop





selesai sudah senarai2 lagu2 favourite saya...sebenarnya banyak lagi lorhh~~ hihi..=) saya just listkan yang top 20 je..kalau saya listkan semua..wahh~~ banyak giler.. tak terkira..haha ~~
mesti ada antara lagu2 favourite saya favourite anda jugak kan..hihi... kiranya kita share minat
yang sama la tu..hihi..bgos2x~~ Ok..sampai di sini sajalah yer..kalau ada topik2 menarik lagi saya akan post..ok? =) thanx sebab sudi melawat blog saya =) xie xie ~~

........ Wassalam .........


2 comments:

  1. wahhhh!! suka lagu mmg besh ! lbih2 lagik lagu B2ST ! hahaha

    ReplyDelete
  2. can u please tell me more about jang geun suk .. :)

    ReplyDelete