I made this widget at MyFlashFetish.com.


Monday, 25 April 2011

laksa oh laksa !




Assalammualaikum..hye semua..ap khabar? Alhamdulillah, harap2 semua sihat2 belaka! korang suke makan laksa tak? wah laksa tu....makanan terfavourite keluarga saya (speaking indonesia plak)..hahaha...sedap giler...kalau ad ap2 event kat umah memang menu utamanya...confirm laksa..ngeh3x..laa....cukup2x..kat sini sebenarnya bukan nak cerita pasal laksa,atau keenakan laksa ke apa ke~~ sebenarnya nak cerita sal filem komedi, Man Laksa tu..hohoho =)..best giler kot cerita tu..tak kering gusi kalau nengok nyer (loghat perak )hahaha..teman udoh nengok berpuloh-puloh kali ..idok pulok jemu~~hihi...semangat Perak!!! ye le..lokasi shooting un dekat2 ngan kampung teman jer...mane teman idok syok..ngeh3x~~ walapun ending dye x gempak..tapi~ cter tu memberi satu kepuasan yang pergghh!! Tahniah laa Mamat Khalid kerana membikin sebuah cerita yang menggunakan loghat perak!! hahahha...terbaik dari ladang~~cerita tu un lawak sebab watak man tu sendiri yang bercakap pelat..bak kata Mastura(watak Saloma dalam Ahmad Albab) tok tok~~hihihi...jalan cerita terbaik!! haha..dari tadi duk puji cerita Man Laksa je..hihi..nak wat camne udoh minat ...




sampai sini sajalah..coretan saya.. tak banyak un nak cerita sebenarnyaa...saja nak mengisi masa2 yang penoh kebosanan ni~~~hihihi..terima kasih kerana sudi membaca~..sorilaa kalau post kali ini agak bosan yer....=) Wassalam~~ =)


1 comment:

  1. LAPAQ tgok LAKSA tuh .. dah lama tak makan laksa .. wuwuwuwuuwuw ..T.T

    ReplyDelete